‘...be irresitable for the rest of your life’ – Coco Chanel

Een coach voor jouw imago

Een volledig image-advies met je eigen persoonlijke stylist, maakt het totaalplaatje compleet: een kleuren-, stijl- en make-upadvies helpen je te begrijpen wat er van top tot teen bij jou past.

Na de sessie beschik je over de middelen en het zelfvertrouwen die je nodig hebt om je persoonlijke stijl te ontwikkelen, succesvol te winkelen en een garderobe op te bouwen waar je honderd procent van kunt genieten.

petronilla-imago
petronilla-imago

Doelgerichte styling en advies

Het volledige image-advies is de belangrijkste service van Colour Me Beautiful. In deze sessie worden de drie essentiële onderdelen gecombineerd aangeboden om je image make-over compleet te maken. Jouw Colour Me Beautiful image consultant geeft je al het advies dat je nodig hebt, door de kleuren te kiezen die het beste bij je passen op het gebied van kleding en make-up.

Daarnaast krijg je inzicht in de stijl die past bij jouw lichaam. Zo kun je ontdekken hoe je tijdens het winkelen kunt kiezen voor de kleuren en stijlen die jouw lichaam en persoonlijkheid het meest flatteren. De full image make-over biedt alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijke uitstraling te versterken en ervan te genieten!

Tijdens de full-image make-over krijg je

  • Stijladvies - je krijgt advies over stijlen die jouw figuur en persoonlijke smaak versterken

  • Kleuradvies - je ontdekt welke kleuren het beste bij je tint passen

  • Make-up-les - je leert hoe je make-up kan dragen en krijgt les in essentiële technieken

Meer weten? Download de prijslijst

Onze prijslijst geeft je meer informatie over specifieke mogelijkheden.

Download prijslijst Maak een afspraak