'Love life'

Imago en fashion studio

Petronilla is een multidisciplinaire fashion consultant studio, opgericht door Petra Elberse. Samen met haar cliënten gaat ze op zoek naar de best mogelijke weerspiegeling van het innerlijke zelf. Dat doet ze volgens de principes van ColourMeBeautiful, momenteel zowat de belangrijkste internationale organisatie in image consultancy.

ColourMeBeautiful gelooft dat iedereen het recht heeft om de mogelijkheden van zijn of haar uitstraling ten volle te benutten. Door de jarenlange, opgebouwde expertise, biedt CMB de meest recente en volledige visie om het succes van een goede indruk te verzekeren.

iMac
iMac

Over Petra Elberse

Door mijn internationale werk voel ik mij gelukkig veel van de wereld gezien te hebben. Daarenboven hebben mijn man en ik nog zes jaar in dit prachtige en sprankelende Brazilië gewoond.

‘O Color Humano’ is zo eigen aan Brazilië, ‘ de menselijke warmte’, dat vormt nog steeds mijn hartverwarmende inspiratiebron. Zo’n kleurrijk land, de liefde en passie van en voor kleur is voor mij een onbegrensde dynamiek op een breed terrein, als leven, mensen, dansen, natuur, En creatie, vreugde en mode. Het met respect genieten van de natuur en het leven. Die passie, de niet aflatende creatieve inspiratie en de warmte is de menselijke omvang. Dat is wat mij diep geraakt heeft.

Op mijn 25e jaar boekte ik zelf een CMB kleur- en styling consult, enthousiast over kleur& styling als ik was. Nu heb ik zelf mijn opleiding tot kleur-, styling, imago consulent afgerond! Ik ervaar zoveel inspiratie en enthousiasme om dit te delen met anderen! Dat schenkt mij vreugde in het leven en dankbaarheid voor mee bij te dragen de persoonlijkheid van iemand te ontdekken en/of ontwikkelen.

Mijn levenservaring, brede achtergrond en professionele opleiding tot holistisch gezondheidsbegeleider en consulent Kleur & Styling ColourMeBeautiful helpen mij om cliënten te begeleiden in hun zo persoonlijk proces.

Complimenten!

"Ik heb nog steeds veel aan de tips die Petra me gegeven heeft! Ze inspireerde me enorm!"

"Na kleurbepaling en styling heeft Petra vastgesteld welk type ik ben, d.w.z welke kleuren het best bij mij passen en waar ik op moet letten qua de belijningen in de kleding. Met al deze informatie zijn wij gaan personal shoppen.

Naast dat het goed was dat Petra me me naar winkels nam waar ik daarvoor nooit naartoe ging, maakt Petra je bewust van wat je goed staat, wat bij je past. Zo voorkom je al heel wat miskopen die dan een paar jaar later nog in je kast hangen. Ik koop nu bewuster, kijk goed naar de kleurenkaart welke kleuren er bij mij passen, en de vorm van de kleding. Zo komt mijn figuur veel beter uit, en voel ik me zelfverzekerder.

Bedankt voor de gezellige en leerzame middag!"

-Antoinette-

iMac